Elbilsladdare och stödtjänster

Framtiden är elektrisk och flexibel. Låt datorer, statistik och intelligens förbättra vårt energisystem genom att tillhandahålla möjligheten att balansera nätet med ladd stationer för elbilar – och bli belönad.

En ny inkomst och ett smartare nät, en vinn-vinn situation.

Var med och bidra till ett mer robust och pålitligt kraftnät genom att låta dina ladd stationer för elbilar vara med och erbjuda stödtjänster på balansmarknaden. Genom att vara flexibel och erbjuda möjligheten att pausa laddningen för några sekunder när nätet behöver det så kan du skapa en ny inkomstkälla och stödja elnätet.

Inte enbart ett sätt att stödja nätet.

Vårt prisoptimerings verktyg ser till att elbilen laddar sitt batteri till den lägsta kostnaden. Vi erbjuder även möjligheten att miljöoptimera laddningen vid tillfället då det är minst CO2 i energimixen. Vi använder statistik, maskininlärning och artificiell intelligens för att täcka alla dina behov.

Smarta människor och smart teknik.

Vi är det första företaget i Norden att tillhandahålla stödtjänsten FCR-D ned med en aggregerad portfölj av 500 elbilsladdare. Med hjälp av maskininlärning kan vi göra en prognos för tillgänglig kapacitet. Detta kombinerat med algoritmisk handel gör det möjligt för oss att tillgängliggöra över 2MW stöd till nätet varje dag.

Utvärdering, integration och livetest!

Växelström eller likström, mjukvara eller hårdvara? Kontakta oss så hjälper vi till att utvärdera hur vi ska ta oss vidare framåt. Vi tar hand om hela processen och ser till att integrationen och användning fungerar.

Kontakta oss.

För att lyckas med energiomställningen tillsammans behöver vi få alla potentiella flexibla resurser ombord. Hör av dig till oss för att lära dig mer om hur vi kan jobba ihop mot en mer flexibel framtid.

Vill du vara en del av vårt team?

Vi letar alltid efter drivna personer som delar våra värderingar och vill vara med och lösa komplexa och viktiga problem. Kolla in våra lediga roller eller skicka en öppen ansökan!